Rondreis Zwitserse Tradities in Gstaad

Vakantie zoeken

Gesponsorde links

Weekendje Gstaad Vakantie Gstaad

Goedkope vakantie Zwitserland

Maak uw keuze

ANVR SGR iDeal MasterCard Visa American Express

De reisorganisaties die u op deze website aantreft zijn aangesloten bij de verschillende geschillen commissies. Bovendien kunt u bij de meeste eenvoudig en veilig betalen via ideal.

Rondreis Zwitserse Tradities in Gstaad

Vakantie Zwitserland Last minute Zwitserland Gstaad

goedkope vakantie zwitserland gstaad gstaad
Vakantie Zwitserland Gstaad

vanaf
€ 649,-

Vakantie Gstaad

Rondreis Zwitserse Tradities

Wij bieden u een schitterende busrondreis aan waar u kennis maakt met een aantal befaamde Zwitserse producten en tradities een zeer bijzondere reis op de Nederlandse markt. Veel extra's zijn inbegrepen zoals een gratis voorovernachting in Arnhem (of omgeving) inclusief ontbijt en gratis parkeren zodat u uitgerust op reis kan. Eveneens zijn diverse entree's bezichtigingen en proeverijen inbegrepen.


Als eerste bestemming bezoeken we het oude Karlsruhe gelegen in Zuid-Duitsland omringd door een prachtige omgeving van het Zwarte Woud de Vogezen en Pfalz gebergte. De stad staat bekend om zijn historische kastelen. Na een overnachting in of nabij en nbsp;deze mooie stad rijden we via een prachtige route door naar het Zwitserland. Zwitserland staat niet direct bekend als wijnland toch worden de beste witte wijnen hier geproduceerd. Tijdens deze busrondreis wandelen we naar ιιn van de hoogst gelegen wijnbergen die Europa rijk is. De traditionele wijngaarden van St. Jodern Kellerei liggen op 800-1200m hoogte. Verschillende druivenrassen worden hier waaronder de Heida waar witte wijnen van worden gemaakt. UIteraard mag een wijproeverij niet ontbreken. Verder staat Zwitserland bekend om zijn heerlijke kaas en chocolade. We maken dan ook een unieke excursie met de chocolade trein vanuit Montreux via Gruyθres door naar Broc. We reizen eerste klasse in een echt ιpoque Pullmanwagon die dateert uit 1915. In Gruyθres maken we een wandeling door het schilderachtige kaasstadje bekend van de gelijknamige kaassoort. Uiteraard brengen we een bezoek aan de beroemde kaasfabriek. Vervolgens brengt de treinreis ons naar Broc waar we een spectaculaire reis maken door het rijk van de Zwitserse chocolade in het Cailler chocoladefabriek. We sluiten de prachtige busrondreis af met een bezoek aan ιιn van de mooiste Noord-Franse steden Nancy.


Nieuw concept van busreizen

Stip Reizen introduceert een nieuwe aangenamere manier van reizen per touringcar! Wat houdt dit in? Direct vanaf de start ervaart u het ultieme vakantiegevoel! Bij Stip Reizen zijn lange opstaproutes namelijk taboe oftewel: u rijdt niet via tientallen tijdrovende opstaproutes en vervelende omwegen maar ervaart het toppunt van comfort tijdens een GRATIS€voorovernachting€ in een hotel in Arnhem (of omgeving). Hier verblijft u op basis van logies en ontbijt.

U begint dus volledig uitgerust aan uw prachtige rondreis en beslist zelf via welke route of met welk vervoersmiddel u naar het betreffende hotel reist. U vertrekt namelijk op eigen gelegenheid naar het hotel in Arnhem of omgeving. Indien u met de auto reist kunt u deze gratis bij het hotel parkeren! Na een comfortabele overnachting en een heerlijk ontbijt vertrekt u vervolgens gelijk naar uw vakantiebestemming. Uw vakantie begint dus direct omdat u dichtbij de grens overnacht! Voor deze overnachting betaalt u niets! Het is een extra service zodat u het ware vakantiegevoel kunt beleven!

Onze voordelen op een rijtje:


gratis voorovernachting nabij de grens in een middenklasse hotel inclusief ontbijt
gratis parkeren tijdens uw gehele vakantie
geen lange aan- en opstaproutes uw vakantie begint dus direct

Kortom: de nieuwe manier van busreizen!

Organisatie: Stip Reizen
Prijs vanaf: € 649,-

Meer informatie of direct boeken?

Andere goedkope vakanties naar Gstaad

Reisverzekering


Advertenties

Advertenties

goedkope vakantie zwitserland gstaad RSS Goedkope vakantie Zwitserland